Hoe krijg ik effectief schimmel uit de voegen van mijn badkamer ?

Vieze badkamertegels en voegen het welbekende fenomeen probleem waar veel huishoudens tegen aanlopen, maar hoe krijgt u dit nou schoon ?
Naast de bekende schimmel en voegreinigers van HG kunt u zelf thuis vaak ook al heel ver komen met de doe-het-zelf middelen.

1. Bleekmiddel en water
Voor het gronding reinigen van uw badkamertegels en voegen kunt u zelf heel eenvoudig met bleekmiddel en water te werk gaan. Voor het reinigen van de badkamertegels kunt u een schoonmaakborstel of een scrubber gebruiken. Na afloop altijd de tegels goed afspoelen met lauw water.

Verkleuring of schimmel in de voegen van uw badkamer ziet er natuurlijk niet aangenaam en hygiënisch uit, maar hoe krijgen we onze voegen weer mooi stralend wit ? Wij van Opmaat vertellen u hoe uw badkamer straks stralend wit is !

Voor de verkleuring van de voegen gebruiken wij een tandenborstel ! De tandenborstel past precies in de badkamervoeg. Voor dat u begint onderdompeld u de borstel in het water en begint u met het poetsen van uw voegen, u zult geleidelijk resultaat zien!

Voor het verwijderen van schimmel in de voegen van uw badkamer adviseren wij, om echt gebruik te maken van een goed werkende schimmelspray.

Benodigheden :
Schimmelsray
Brede plakband
Dikke of grote watten(schijfjes)
Schoonmaak handschoenen

U sprayt het middel op de grote wattenschijf en plakt deze op de plaatst waar de schimmel bevindt. Afhankelijk van de grootte van de schimmelplek raadde wij aan om dit minimaal 2 uur te laten zitten. Na afloop goed omspoelen en de ruimte ventileren.
Lees uitterraad altijd goed de gebruiksaanwijzing.

2. Citroensap, Soda en Azijn
Naast de bovengenoemde methode kunt u ook een mengsel maken van citroensap, soda en azijn. Meng dit geheel bij elkaar, door de zuren van de citroen worden vetresten van eventueel shampoo, douchegel en conditioner los geweekt, ideaal dus !

Met vriendelijke groeten,
Huishoulijkehulp Opmaat

FAQ's

Hoe boek ik een schoonmaak hulp voor aan huis?

Rechtsboven klikt u op Vind Schoonmaakhulp. Voer in de zoekmachine uw adres en huisnummer in op deze manier komen de profielen van onze geregistreerde en ervaren schoonmakers naar boven.

Waar kan ik aangeven hoeveel uur per week ik schoomaak hulp nodig heb?
Klik op het profiel van de schoonmaker u kunt nu zelf eenvoudig aangeven voor hoeveel uur u schoonmaakhulp nodig heeft en of dit éénmalig, wekelijks of twee wekelijks is.
Wat is het uurtarief van de schoonmaak hulpen via Opmaat?

U boekt zelf eenvoudig uw eigen schoonmaakster met een uurtarief van €14,75p/u (incl btw). Vanaf het moment dat u uw schoonmaakster heeft gekocht op het platform ontvangen wij en uw schoonmaakster een melding dat u hem of haar geboekt heeft.
Vanaf dit moment is de samenwerkingsovereenkomst gestart.

Hoe ontvangen de schoonmaak hulpen hun betaling?
De schoonmaak hulpen ontvangen op het bij ons bekende bankrekeningnummer rond de 27ste van de maand hun uit betaling.
Er zijn geen Schoonmaak hulpen beschikbaar in mijn omgeving wat nu?
Klikt u dan rechtsboven op Zoek Opdracht wij van Opmaat zullen binnen 5 dagen een hulp aan u voorstellen.
Wie zijn de schoonmaak hulpen op het platform van Opmaat?
De schoonmaaksters hebben een achtergrond in de thuiszorg of in de schoonmaaksector. Ook hebben we schoonmaaksters die werkzaam zijn geweest als helpende of als verzorgende in de zorg.
Wanneer vindt de eerste schoonmaak plaats?
Naar aanleiding van uw geplaatste boeking ontvangen wij en uw schoonmaakster een melding dat hij of zij geboekt is. Binnen 7 dagen dient u contact op te nemen met uw schoonmaak hulp, andersom kan natuurlijk ook!

Direct aan de slag bij jou in de buurt?