Over ons

Jannesey Plet is de oprichter van het bemiddelingsplatform Huishoudelijk hulp Opmaat. Sinds 2014 is zij actief geweest in de thuiszorg en het huishouden en bouwde zo haar cliëntennetwerk op. Inmiddels is het werkgebied uitgebreid in Haarlem e.o. steden.

De oprichter van Opmaat vindt dat huishoudens en Huishoudelijke hulpen elkaar makkelijk moeten kunnen vinden.
Waarbij het zoekproces naar hulpbehoevende en particuliere huishoudelijke hulpen geheel overgelaten wordt door een organisatie. Zodat wij alle input uit uw handen kunnen nemen om zo voor u een geschikte match Opmaat te vinden.

Doelstelling

Particuliere huishoudelijke hulp verzorgen, helpende zorg en aandacht voor de mensen die zelfstandig wonen maar wegens drukte in het gezin, fulltime jobs of gezondheidsklachten niet meer (volledig) het huishouden kunnen doen.

Missie

Huishoudelijk hulp Opmaat leveren. Schoonmaakplan wordt opgesteld naar aanleiding van uw wensen en eisen. Rekening houdend met uw gezondheid, cultuur en religie.

Visie

Onbezorgd in een schoon fris huis wonen met de hulp van flexibele huishoudelijke hulpen.

Kernwaarden Opmaat

Oprechtheid
Positiviteit
Servicegericht
Efficiënt
Sociaal

FAQ's

Hoe boek ik een schoonmaak hulp voor aan huis?

Rechtsboven klikt u op Vind Schoonmaakhulp. Voer in de zoekmachine uw adres en huisnummer in op deze manier komen de profielen van onze geregistreerde en ervaren schoonmakers naar boven.

Waar kan ik aangeven hoeveel uur per week ik schoomaak hulp nodig heb?
Klik op het profiel van de schoonmaker u kunt nu zelf eenvoudig aangeven voor hoeveel uur u schoonmaakhulp nodig heeft en of dit éénmalig, wekelijks of twee wekelijks is.
Wat is het uurtarief van de schoonmaak hulpen via Opmaat?

U boekt zelf eenvoudig uw eigen schoonmaakster met een uurtarief van €14,75p/u (incl btw). Vanaf het moment dat u uw schoonmaakster heeft gekocht op het platform ontvangen wij en uw schoonmaakster een melding dat u hem of haar geboekt heeft.
Vanaf dit moment is de samenwerkingsovereenkomst gestart.

Hoe ontvangen de schoonmaak hulpen hun betaling?
De schoonmaak hulpen ontvangen op het bij ons bekende bankrekeningnummer rond de 27ste van de maand hun uit betaling.
Er zijn geen Schoonmaak hulpen beschikbaar in mijn omgeving wat nu?
Klikt u dan rechtsboven op Zoek Opdracht wij van Opmaat zullen binnen 5 dagen een hulp aan u voorstellen.
Wie zijn de schoonmaak hulpen op het platform van Opmaat?
De schoonmaaksters hebben een achtergrond in de thuiszorg of in de schoonmaaksector. Ook hebben we schoonmaaksters die werkzaam zijn geweest als helpende of als verzorgende in de zorg.
Wanneer vindt de eerste schoonmaak plaats?
Naar aanleiding van uw geplaatste boeking ontvangen wij en uw schoonmaakster een melding dat hij of zij geboekt is. Binnen 7 dagen dient u contact op te nemen met uw schoonmaak hulp, andersom kan natuurlijk ook!

Direct aan de slag bij jou in de buurt?