Richtlijnen COVID-19 Contactloze schoonmaak

Op basis van de aanbevelingen van de volksgezondheids instanties zoals het RIVM en de GGD hebben we de werkwijze binnen Opmaat Nederland aangepast.

Handen wassen

Als je naar de klant toe gaat of naar de volgende klant toe gaat raden we je aan om van te voren ruim 30 sec je handen te wassen. Schudt geen handen met elkaar bij aankomst van de klant. Was regelmatig uw handen met desinfecterende gel of zeep om eventuele besmetting te voorkomen.

1,5 M afstand

Als je met de klant hebt afgestemd dat de schoonmaak tijdens de Corona door kan gaan zorg er dan voor dat jullie niet in dezelfde ruimte zijn tijdens de schoonmaak en houd minimaal 1,5 M afstand.

Bescherming

Als de klant in een drukke stad woont zoals Amsterdam of Rotterdam en het is mogelijk om een mondkapje te dragen raden wij je aan om dit te doen om zo eventuele besmetting van het virus te voorkomen.

Desinfectie tijdens de schoonmaak

Besteed extra aandacht aan het schoonmaken van de toiletten, deuren, deurklinken en kraanknoppen binnen de woning u kunt hiervoor het beste desinfecterende schoonmaakmiddelen gebruiken stem met elkaar af welke het beste gebruikt kan worden.

FAQ's

Hoe boek ik een schoonmaak hulp voor aan huis?

Rechtsboven klikt u op Vind Schoonmaakhulp. Voer in de zoekmachine uw adres en huisnummer in op deze manier komen de profielen van onze geregistreerde en ervaren schoonmakers naar boven.

Waar kan ik aangeven hoeveel uur per week ik schoomaak hulp nodig heb?
Klik op het profiel van de schoonmaker u kunt nu zelf eenvoudig aangeven voor hoeveel uur u schoonmaakhulp nodig heeft en of dit éénmalig, wekelijks of twee wekelijks is.
Wat is het uurtarief van de schoonmaak hulpen via Opmaat?

U boekt zelf eenvoudig uw eigen schoonmaakster met een uurtarief van €14,75p/u (incl btw). Vanaf het moment dat u uw schoonmaakster heeft gekocht op het platform ontvangen wij en uw schoonmaakster een melding dat u hem of haar geboekt heeft.
Vanaf dit moment is de samenwerkingsovereenkomst gestart.

Hoe ontvangen de schoonmaak hulpen hun betaling?
De schoonmaak hulpen ontvangen op het bij ons bekende bankrekeningnummer rond de 27ste van de maand hun uit betaling.
Er zijn geen Schoonmaak hulpen beschikbaar in mijn omgeving wat nu?
Klikt u dan rechtsboven op Zoek Opdracht wij van Opmaat zullen binnen 5 dagen een hulp aan u voorstellen.
Wie zijn de schoonmaak hulpen op het platform van Opmaat?
De schoonmaaksters hebben een achtergrond in de thuiszorg of in de schoonmaaksector. Ook hebben we schoonmaaksters die werkzaam zijn geweest als helpende of als verzorgende in de zorg.
Wanneer vindt de eerste schoonmaak plaats?
Naar aanleiding van uw geplaatste boeking ontvangen wij en uw schoonmaakster een melding dat hij of zij geboekt is. Binnen 7 dagen dient u contact op te nemen met uw schoonmaak hulp, andersom kan natuurlijk ook!

Direct aan de slag bij jou in de buurt?